Over Trikon Familierecht

Goed en redelijk betaalbaar juridisch advies kan u zeer helpen bij de relatie, het huwelijk, de echtscheiding of het uit elkaar gaan. Mijn benadering is vakkundig en betrokken. Ik help u met ouderschapskwesties, als u ouderlijk gezag wilt krijgen of om omgang met de kinderen te regelen. Ik maak een (her)berekening van alimentatie voor u als betaler of ontvanger, of voor u gezamenlijk. Daarbij neem ik de tijd voor persoonlijke uitleg, zodat u begrijpt hoe er is gerekend.

Meer dan 20 jaar is het familierecht mijn professionele specialisatie. Ik heb inmiddels al vele tevreden cliënten met een alimentatieberekening of een juridisch advies bij relatie en scheiding geholpen. Daarnaast schreef ik de naslagwerken ‘Rechters normeren de alimentatiehoogte’ en ‘Commentaar en context Wet herziening partneralimentatie’ met prof. W. Schrama en mr. dr. N. Spalter. Ook geef ik al jaren les over het familierecht aan studenten in het hoger onderwijs.

Verder was ik lid van de parlementaire expertgroep kinder- en partneralimentatie en schrijf ik geregeld over alimentatie.

Ik hoop u van dienst te kunnen zijn.
Bregje Dijksterhuis

bol.com | Rechters normeren de alimentatiehoogte | 9789087280451 | Bregje Dijksterhuis | Boeken